Warning: copy(/home/kadinint/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home/kadinint/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
2017 Saç Modelleri ve 2017 Saç Renkleri
Moda

2017 Saç Modelleri ve 2017 Saç Renkleri

2017 saç modelleri rihanna

2017 Saç Modelleri ve 2017 Saç Renkleri

Kadının şanıdır saçlar. Güzel görünmek için en çok saçlarımızla uğraşır, onları değiştiririz. Kimi zaman saç rengini kimi zaman saçlarımızın şeklini değiştiririz. Hayatımızda ne zaman bir şeyler kötü gitse kendimizi iyi hissetmek için saçlarımızı kestirir ya da boyatırız. Bu yöntem oldukça işe yarar. Saçların çok güzel olmuş, yüzüne yakışmış gibi sözler bize moral verir. Bu nedenle saçlarımıza iyi bakmalıyız. Saç deyip geçmemek gerek modern bir imaja sahip olmak istiyorsanız saç modasına da ayak uydurmanız gerekir. ‘2017 Saç Modelleri ve 2017 Saç Renkleri ‘ adlı yazımızı mutlaka inceleyin bu sene imajınızı tazelerken saçlardan başlayın. 2017 saç renkleri ve modelleri ünlülerden örnek vererek açıkladığımız bu yazıda siz de kendiniz için doğru seçimler yapabilirsiniz.

Öncelikle; her saç modeli bana olur demeyin.  Tabi ki önce kendinize yakışan saç modelini ve saç rengini bulmalısınız. Her kadının saç kesimi ve saç rengi kendine hastır. Tabi ki bunu dikkate almak gerekir.  Modern olmak için sizi kötü gösteren bir saç daha sonra büyük pişmanlıklar getirebilir. Unutmayın, saçlarınızla ilgili yaptığınız her değişim, uzun vadede geri dönmenizi eski halinizi yeniden kavuşmanızı engelleyecektir. Saçlarınızı boyarken onları yıpratmamaya özen gösterin. Saçlarınızı kendi rengine göre birkaç ton açmanız daha mantıklı olur. Eğer simsiyah saçlarınız varsa ve siz saçlarınızı çok açık bir renge boyayacaksanız bunu kendiniz yapmayın kesinlikle saç boyamak konusunda uzmanlaşmış tecrübeli bir kuaföre başvurun. Gelelim 2017 saç modelleri ve 2017 saç renkleri  konusuna.

Gelelim 2017 Saç Modelleri

2016 ve 2017 kısa saç ve uzun saç modası devam ediyor. Kısa saçlar genellikle tek renk tercih ediliyor. Uzun saçlarda ise Ombreler hala revaçta . 2017 Saç renkleri ile ilgili detay aşağıda olacak. İşte ünlüler ve 2017 saç örnekleri :

  •  Yüzünüzü çevreleyen dalgalı küt saçlarınızla Miranda Kerr trendini yeni siz de kullanın.  Eğer romantik bir kişiliğe sahipseniz yüz şekliniz de oval ve minyon ise kısa ve geniş dalgalarla romantik bir küt kesimi size yakışabilir.

2017 Saç Modelleri ve 2017 Saç Renkleri

  • Kase kesim kısa saçlara trend Bu kesimi çok uzakta aramaya gerek yok. Özellikle Tuba Büyüküstün’ün Cesur ve Güzel dizisinde kullandığı kısa saç kesimi çok beğenildi. Her yaşa her yüz şekline yakışacak bir kısa saç modeli arıyorsanız Tuba Büyüküstün’ün saçlarını kuaförünüze gösterin.

kısa saç tuba büyüküstün 2017 Saç Modelleri ve 2017 Saç Renkleri

  • Bozulmuş gibi görünen saç dalgaları. 2016 da başlayan bozulmuş saç görüntüsü 2017’nin trend saçları olmaya devam edecek. Bu saç trendi sayesinde dışarı çıkmak çok kolay olacak. Hacimli ve dağınık saçlar sokak modasında yerini almaya devam edecek.

2017 Saç Modelleri ve 2017 Saç Renkleri Bengü Soral Saç modeli

  • Çok yandan ayrılmış saçlar asi ve karizmatik görünmeye yetiyor bile. Saçlarınızı her zaman aynı yerden ayırmamanız gerektiğiniz biliyorsunuz. Arada bir yandan ayırın. Yani saçınızın ortasına yakın olmayacak şekilde.

2017-Saç-Modelleri-yandan ayrılmış saç modeli Rihanna Saç modeli

  • 2017 saç modellerinden en çok sevilen Balerin topuzu yine moda. Bu topuz sonsuza kadar moda olacak gibi. Hem pratik, hem rahat hem de çok şık. Tabi ki balerin topuzu tercih edilecek.

2017 Saç Modelleri ve Balerin Topuzu

  • 50’lerin rock’n roll tarzını sevenler bu trende bayılacak. Burgulu saçlar geri gelse de, asıl popüler model hacimli Fransız burgu topuzu oldu. Pratik bir saç modeli her zaman sokak modasında yerini alır.

2017 saç modelleri topuz

  • Tepeden burgulu salık saç modası. Bu sene bu saçlar çok sevildi. Yüzü kapatan saçları alıyoruz tepede toplayıp tel tokayla burkuyor küçük bir topuz yapıyoruz. Enseye dökülen saçları özgür bırakıyoruz.

2017 saç modelleri topuz

  • Dümdüz sırta dökülen saçlar 2017 saç modelleri arasında birinci sırada diyebiliriz.

2017 saç modelleri

  • İri dalgalı saçlar her zaman kadınların ilk tercihi oldu. Su dalgası da denen bu saç modeli herkese modern ve baskın bir kadın imajı kazandırdı.

2017 saç modelleri dalgalı saç

  • Son olarak Rihanna Kütü yine modada. Bu saç modelini denemeyen kalmadı. İşte küt saç modeli denince akla gelen Rihanna Kütü.

2017 saç modelleri rihanna

2017 Saç Renkleri

Gelelim 2017 saç renkleri trendlerine;  2016 ve 1017 modasında renkler özgürce kullanılıyor bu moda trendi saçlarda da kendini gösterdi. Mavi yeşil saçlar, pembe saçlar bile kullanılıyor ama bu saç renkleri kullanımı zor olduğu için sokaklarda çok sık göremeyeceğiniz saç renkleridir.  Bakır beyaz tenliler çok yakışıyor ve 2017 bakır saç renkleri harika eğer beyaz tenli iseniz bakır saç renklerini denemelisiniz. Kızıl ve kahvenin birleşimi saç renkleri de bu sene çok moda. Simsiyah saçlar ise saç rengi modasının vazgeçilmezi.

Ombre Saçlar denince, Kumral ombre modelleri, Kızıl ombre modelleri  bu sene kuaförlerin en çok uyguladığı saç boyama yöntemleri arasında.  Röfle artık geride kaldı. 2017’nin en sevilen saç renkleri için örnek fotoğrafları inceleyin. Kendiniz için en uygun saç rengini mutlaka bulacaksınız.

2017 saç renkleri sıçak kahve tonları
2017 saç renkleri sıcak kahve tonları
2017 saç renkleri
2017 saç renkleri 2017’nin en çok tercih edilen renkleri.

Son Yorumlar