Warning: copy(/home/kadinint/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home/kadinint/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
2017 Sonbahar/Kış Makyaj Trendleri - Allığın Gücü, Maksimalist Eğlence, Cam Göz Kapağı Makyajı, Makyajda Pop Patlaması,
Makyaj

2017 Sonbahar/Kış Makyaj Trendleri

2017 Makyaj trendleri simli makyaj

2017 Sonbahar/Kış Makyaj Trendleri

2017 Sonbahar/Kış sezonunun Makyaj Trendleri ve güzellik tezatlarıyla dolu, orijinal ve dinamik saç trendlerinin ardından bir o kadar maksimalist ve küstah makyaj trendlerini keşfedin. Patlayan pop, geri dönen 80’ler, allığın gücü ve daha birçok birbirine karışan trendler içinde 2017 Sonbahar/Kış sezonunda maksimalist moda akımını makyajınıza yansıtın.

Allığın Gücü

Allık nasıl kullanılır? Bu soruyu daha önce çok sorduk. Ve allık kullanmayı öğrendik şimdi Allık kullanırken moda trendlerine göre nasıl kullanmalıyız diye kafa yoruyoruz. 😉 Bu sezon makyajda blush allık etkisi kendinden çok söz ettiriyor. Kenzo şovunda kırmızı allıktan, Chanel şovunda romantik pembe tonlarına, allık cazibesi korkusuzca kendini gösterdi.

Maksimalist Eğlence

2017 Sonbahar/Kış sezonu, Birkaç sezondur güzelliğin küçük deteylı hali olan sihirli simden, şık ve minik çiçek detaylarına güzellik dünyası bir hayli önem veriyor. Bu sezon simi, dudaklardan beden makyajına, strobing’den göz pınarlarına, neredeyse her yerde göreceğiz. Bir yandan da Preen by Thornton Bregazzi şovunda karşımıza çıkan özgür çiçekler sezonun şaşalı güzellik tavrına ilham veriyor. anlaşılan bu sene simler ve çiçekler makyajımızda ve kombinlerimizde hiç eksik olmayacak.

işte sim ve çiçeklerin süslediği allık far işlemine bir kaç makyaj örneği.

 2017 Makyaj trendleri simli makyaj

Parlak Göz Makyajı Trendleri

Vinil dudaklar ve aydınlık ciltlerin sentezinden evrimleşerek oluşan cam göz kapakları, bu sezonun en heyecan verici trendlerinden biri. Dudaklar ve yanaklardan sonra gözlere sıçrayan bu trend Beyoncé ve Rihanna tarafından denendi ve onaylandı. Trend olmaya hak kazanan ve podyumlarda kendini göstermeye başlayan camdan ışıltı gözler bakalım sokak modasında nasıl parlayacak. İşte Podyumda parlayan Cam göz kapağı makyajı

Parlak Göz Makyajı Trendleri

Makyajda Pop Patlaması

Bu yaz pop patlaması ile pembe rüzgarı esti. Yaz ayının ve baharın ışıltısı makyajlara yansıdı. Gucci şovundaki rastladığımız pembe kaşlar, Proenza Schouler şovundaki kulak makyajı güzellik odağını tek bir yerde tutmama konusunda kararlı. Pop renkler arasında ise her yerde kendini gösteren pembe bu yaz büyük oynadı. bakalım sonbahar ve kış aylarında bu makyaj trendi zirvelere oynayacak mı?  Nihai derin mavi gözler ise geçtiğimiz sezon kendini yenileyen mavi sezonun kilit renklerinden biri olmaya devam ediyor. Yoğun renkler, simli bitişler ve grafik kenarlarla sınırlandırılmış derin maviyi mutlaka denemelisiniz.

Makyajda Pop Patlaması

Güçlü ve Karakteristik Gözler

2017 sonbahar/Kış sezonunda gözler hiç olmadığı kadar anlamlı ve cesur bakacak. Kadın egemenliğinin her gün daha da büyüdüğü şu günlerde, kadınlar gücünü gözleri ve bakışlarıyla da ortaya koymaya devam ediyor. Sert göz makyajları siyah ve koyu vurgular. Ten renginden birkaç ton koyu olan ve kalın kaşlar bu kışın trend göz makyajı tarzı olmaya devam edecek.

Güzellik dünyasına geri dönen siyah göz kaleminin ardından, Cool olmanın yolu dağılmış göz makyajında.   Ağlama efektli gözler, bu sezon kusursuz değil tam tersi kusurlu makyajın peşinden gitmeniz için sizi çağırıyor.

Pop renkler ve allık hareketiyle geri dönüş sinyallerini aldığımız 80’ler, bu sezon sonunda aramızda. 80’ler, şimdi de güzellik dünyasını kucaklıyor. 2017 Makyaj trendleri arasında yer alan 80’ler akımından etkilenmek istiyorsanız gök kuşağı renklerini kullanmaya özen gösterin.

Otantik Dudak Piercing’i

Modanın küstah yıldızı Rihanna, FentyxPuma şovuna hatta Paris Moda haftasına alternatif piercing hareketiyle damgasını vurdu. Alt dudakta yer alan inci detaylı piercing, punk aksesuarın modern romantik yorumu olarak dikkat çekti. Trend olması beklenmeyen otantik dudak piercing’i, Kim Kardashian’ın ikonik stilindeki sürpriz detay olunca, dudak piercingi trend olma iddiasını yeniden ortaya koydu.

Son Yorumlar