Warning: copy(/home/kadinint/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home/kadinint/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
2017 Yaz Kombinleri ile Uzun ve Zayıf Görünün - KADININ TRENDİ
Moda

2017 Yaz Kombinleri ile Uzun ve Zayıf Görünün

2017 Yaz Kombinleri ile Uzun ve Zayıf Görünün

2017 Yaz Kombinleri ile Uzun ve Zayıf Görünün

Yaz geldi kızlar! Tatilde ne giysem, bu yaz hangi kıyafetlerimi nasıl kombin edebilirim?Bana hangi renkler yakışır? Daha xayıf ve uzun boylu görünmek için nasıl giyinmeliyiz? Bu gibi soruları kendinize soruyorsanız, tarzımı yenilemek için ne yapmalıyım diyorsanız doğru yerdesiniz. Gelin hep beraber 2017 yaz kombinleri oluşturalım. Tarzımızı resetleyip şöyle bir yenilenelim. Bu yenilik ruhumuza detoks olacak. Ruhlarımız şenlenecek. Kıskanç akrabalar, kıskanç kankalar çatır çatır çatlayacak. 🙂

Yaz kumsal kombini tatil kombini sokak kombini

2017 Yaz kombini,  kumsal kombini,  tatil kombini, sokak kombini … bu kombin çok kullanışlı.

2017 Yaz Kombinleri bu sene sınır tanımıyor. Hepimiz için mutlaka uygun  kombinler var. Öncelikle ne istediğinizi düşünüp size yakışan, tarzınıza uygun giyim tarzını oluşturmak, ve tarzınıza uygun kombinler yaratmak en doğru yöntem olur.

En Çok Kullanılan 2017 Yaz Kombinleri

Kombin modası her mevsim birbirinden şık kombinlerin yaratılması ile kocaman bir sektör haline geldi. Biz de kombin modasını kulak ardı edemeyiz değil mi? Şık olmak bu yüzyılda hayati önem taşıyan bir mutlakıyet oldu. Yüzyıllar önce Nasrettin Hocamız ‘Ye kürküm ye!’ derken aslında giyim tarzının zengin görünmenin ya da bakımlı olmanın, insanlar tarafından güçlü olmak manasına getirildiğini vurgulamış. O zaman Nasrettin Hocanın verdiği mesajı dikkate alarak şık olmaya özen gösteriyoruz. Peki şık olmak en pahalı en kaliteli giysileri giyinmek gerisini düşünmemek mi? Kesinlikle bu kanı yanlış. Şık olmak için çok para harcamak tek çözüm değil. Tabi ki kaliteli markaların kıyafetleri daha şık görünebilir. Ama önemli olan kıyafetleri doğru kombinlemek.

Doğru Kombin İçin Doğru Renkler Seçilmeli

Doğru kombini yaratmak için öncelikle kıyafetlerinizi kombinlerken renk uyumuna özen gösterin. Mesela tek renk kombinlerini sık sık kullanın. Örneğin simsiyah giyinip canlı renklerden oluşan bir adet aksesuar ile kombine hayat verin. Simsiyah bir dar paça pantolon üzerine simsiyah bir gömlek ya da bluz giyinin. Ayakkabı yada kemeri kırmızı seçin. Hatta ayakkabı ve çanta da siyah olsun küçük bir detay kolye olabilir kemer olabilir canlı renk sarı, kırmızı, mavi ya da yeşil bu renklerden birini kombine eklediğinizde hem zayıf hem uzun hem de şık olacaksınız.

Çok önemli bir püf nokta daha! Giysileriniz vücudunuza çok oturmamalı. Eğer pantolonunuz çok dar ise üst giyiminiz biraz bol olmalı. Böylece karın kısmındaki fazla kilolar da gizlenmiş olur. Eğer bacaklarınız ince ise alt kısım dar üst kısım bol olan kombinleri tercih edin. Durum tam tersi ise ince olan üst kısmı vurgulamak için biraz bol bir pantolon veya kalem etek üzerine dar kesim giysiler kullanabilirsiniz. Unutmayın şık olmanın yolu vücudunuzun güzel olan yerlerini ön plana alıp beğenmediğiniz yerlerinizi geri planda bırakmaktır. Eğer çok basenli iseniz dapdar pantolonlar basenlerinizi daha çok belirginleştirecektir. Ama basenleri gizleyen bir yüksek bel havuç pantolon sizin için biçilmiş kaftan olabilir.

Bu arada 2017 yaz kombinlerinde siyah, beyaz, mavi ve haki renkler yime çok revaçta.

 2017 Elbise Kombini Nasıl yapılır?

Koton markası bu yaz elbise moda diyor. Aslında her yaz elbise moda. Yani dolabınızda mutlaka bir kaç elbise olmalı. Sıcak yaz günlerinde elbise şıklığından mutlaka faydalanın. Bu sene elbise kombini yaparken şık ve kalın kumaştan dikilmiş bir gömlek ile şıklığınızı modaya uyarlayabilirsiniz. Birbirinden güzel çiçek desenli elbiseler ile desenleri düz renk sade çanta ve sandaletler ile tamamlayabilirsiniz. İşte 2017 yaz kombinleri ile örneklendirmeler. Umarım bu yazınızla sizlere faydalı olabiliriz.

2017 Yaz Kombinleri ile Uzun ve Zayıf Görünün

Plajda ve sokakta giyilebilecek iki farklı kombin örneği. sol taraftaki kombin tek renk. Ama kemer detayına dikkat edin. Sağ taraftaki kombinde ise mavi siyah ve kahve tonlarının tatlı uyumu ve kemer sayesinde ince belin vurgulanmasına en iyi örnek. Unutmayın aldığınız bol bir elbise üzerine şık bir kemer takarak belinizin inceliğini şık bir şekilde vurgulayabilirsiniz. Buradaki iki elbise kombini de neredeyse bütün vücut tipleri için ideal. Ama bacaklara dikkat. eğer bacaklarınız kısa ve kalın ise bu kombin örneğinden sakının elbise boyunu uzatmanız yeterli olacaktır.

2017 Yaz Kombinleri ile Uzun ve Zayıf Görünün Elbise Kombini 12

Tüm zamanların en çok kullanılan ve her sene en moda olan kombini.

2017-Yaz-Kombinleri-ile-Uzun-ve-Zayıf-Görünün basenli kadınlar için Pantolon kombini

Basenli kadınlar için üç farklı Pantolon kombini. Darpaça pantolon giydiğinizde üzerine önü açık uzun bir gömlek ve gömlekle aynı boy bol bir tişört giyebilirsiniz. Bu şekilde harika olursunuz.

2017 Yaz Kombinleri İçin Kullanabileceğiniz Renk Kombinasyonları ve Örnekler.

Kıyafetlerinizi kombine ederken kullanılan renkler, renklerin bir birine ve sizin tarzınıza uyumu çok önemli. Herkes en sevdiği rengi bilir. Biz de sizlere kıyafetlerinizi hangi renkler ile nasıl kombine edeceğinize sair fikir yaratacak fotoğraflar hazırladık. Tabi ki renk seçiminde özgürsünüz verdiğimiz örnekler sizi sınırlandırmasın.

2017-Yaz-Kombinleri-ile-Uzun-ve-Zayıf-Görünün kombin yaparken kullanılan Renkler ve

2017-Yaz-Kombinleri-ile-Uzun-ve-Zayıf-Görünün kombin yaparken kullanılan Renkler ve

2017 Yaz Kombinleri ile Uzun ve Zayıf Görünün kombin yaparken kullanılan Renkler ve 352017 Yaz Kombinleri ile Uzun ve Zayıf Görünün kombin yaparken kullanılan Renkler ve 3

Vücut Tipine Göre Etek Modelleri

Etek Kombini yaparken acaba bana hangi model etek yakışır diyorsanız işte size birkaç örnek ile vücut tiplerine göre etek seçimi. Bu arada Burada uzun etek örneği pek yok. Ama uzun etekler genellikle herkese yakışır. Bu konuda uzun etek kombini yapmayı mutlaka deneyin.

Üçgen vücut tipine göre etek modelleri.

Vücut tipine göre Etek modelleri Üçgen Vücut Tipine Göre etek modelleri

Ters üçgen vücut tipine göre etek modelleri.

Vücut Tipine Göre etek modelleri etek kombinleri Ters Üçgen Vücut Tipine Göre etek modelleri

Kum saati vücut tipine göre etek modelleri:

Kum Saati -Üçgen-Vücut-Tipine-Göre-etek-modelleri

Elma şekilli vücut tipine göre uygun etek modelleri:

Elma Vücut tipine göre uygun etek modelleri

Boru tipi vücutlar için uygun etek modelleri:

Boru tipi vücutlar için uygun etek modelleri

Son Yorumlar