Warning: copy(/home/kadinint/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home/kadinint/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
2020 Kore Tarzı Sokak Modası - KADININ TRENDİ
Kombinler

2020 Kore Tarzı Sokak Modası

2020 Kore Tarzı Sokak Modası

2020 Kore Tarzı Sokak Modası

2020 Kore Tarzı Sokak Modası

2020 ve önceki bir kaç yıldır Kore tarzı sokak modası genç kadınların vazgeçemediği giyim stili oluverdi. Kore tarzı kıyafetlerin, giyineni narin göstermesi ve özellikle bazı ceket ve üst kısım giysilerin bel kıvrımını ortaya çıkarması, rahat ve neşeli olması aslında işimize gelen yönleri oluverdi.   Kore sokak stilinde genellikle etekler biraz diz üstü ( harajuku etek modellerini saymazsak ) oluyor. Kıyafetlerde  çok karmaşık olmayan desenler kullanılıyor.  yırtık kotlar, arada salaş elbiseler. Özellikle de spor ayakkabılar ve mini aksesuarların  kullanıldığı bir giyim tarzı. Bu arada kore giyim tarzı yaşı da oldukça genç gösteriyor. Bu durumda bu giyim tarzını neden tercih etmeyelim ki?

Kore Tarzı Giyimde Yırtık Kot Modası

Yırtık kot korelilerin en sevdiği kıyafetlerden biri. Kot pantolaonu sadece günlük hayatta değil. Her hangi bir partide ve ofislerde bile giyer olduk. Koreliler de bu konuda bizlerle hemfikir. Fakat yırtık kot modasını çok seviyorlar. Bizde yırtık kot giyme fikri yavaş yavaş orta yaş kadın ve erkeklerin de hoşuna gitmeye başladı. Bu durumda sizlere Kore Tarzı Yırtık kot ve normal kot kombinlerinden bir kaç örnek gösterelim.

Evde Cilt Bakımı İçin 5 Basit Yöntem

2020 Kore Tarzı Sokak Modası Yırtık kot modelleri ve yırtık kot kombinleri

Kore tarzı sokak stili

Kore Tarzı Giyimde Yırtık Kot Modası Yırtık kot

 Kore tarzı yırtık kot modelleri yırtık kot kombinleri

2020-Kore-Tarzı-Sokak-Modası-Yırtık-kot-modelleri-ve-yırtık-kot-kombinleri-3.jpg

Gördüğünüz gibi kot pantolonun nasıl giyileceği hakkında bir kural yok. ister tişörtle giy sokakta gez. istersen üzerine bir ceket giy ofiste kullan. hatta kot pantolonun üzerine parlak iddialı bir bluz ve topuklu ayakkabı giyerek partiye bile gidebilirsiniz. Tarihi Avrupalı inşaat işçilerine dayanan kot pantolonları insanlar öyle sevdiler ki bu mavi tatlı şeyler. Yıllardır hiç tereddüt edilmeden rahatça giyilen tek kıyafetler oluverdi. Koreliler ise kot pantolon ve spor ayakkabı rahatlığını hepimize sevdirdiler.

Kore Tarzı ve Tişört Üzerine Giyilen Elbiseler

Son zamanlarda bluz üzerine elbise giyen birilerini gördünüz mü? 2020 yazı mutlaka örneklerini göreceksiniz. Tabi coronavirüs problemini yok edip sokaklara çıkabilirsek ! 🙁

2020 Kore tarzı ve tişört ve bluz üzerine giyilen elbiseler. Aslında 90 yıllarında Türkiye’de çok sevilen bir elbise giyim tarzıydı. 2020 yazı koreliler sayesinde 90’ları yaşayacağız.

2020 Kore Tarzı ve Tişört Üzerine Giyilen Elbiseler

2020 Kore Tarzı ve Tişört Üzerine Giyilen Elbiseler

2020 Kore Tarzı ve Tişört Üzerine Giyilen Elbiseler. Kiremit tonlarında elbise ve şort tulum kombinleri ve elbise kombini harika. Bunları size göstermeden edemedik. Baharın yeşiline ve beyaz çiçeklerine bu renkler eminiz çok yakışır. Hatta sonbahar için de harika. Bu renklerden oluşan bir kombinle, sonbaharda yapraklar arasında kaybolabilirsiniz. 🙂

2020 Kore Tarzı ve Tişört Üzerine Giyilen Elbiseler. kiremit rengi elbise ve şort tulum kombinleri. elbise kombini harika. bunları size göstermeden edemedik.

2020 Baharları İçin Kore Tarzı Pantolon, Elbise ve Triko Kombinleri

Bahar aylarında süveterler, triko salaş hırkalar, salaş gömlekler, Kore modasında geçen sene yerini aldı. Anlaşılan 2020 baharlarında da zirvedeki yerini bırakmayacak. İşte size bahar aylarında severek her yerde giyebileceğiniz şık Kore tarzı triko kombinleri.

2020 Baharları İçin Kore Tarzı Pantolon Triko Kombinleri

işte size bahar aylarında severek her yerde giyebileceğiniz şık Kore tarzı triko kombinleri. 

Triko rengi konusunda en çok tercih edilen renkleri seçtik. baharda ekru, kiremit rengi, sütlü kahve gibi pastel renkler tercih edildiği için bizde bu renkleri sunmak istedik.

Şimdi gelelim Kore iş kadınlarının ne giydiğine.  Şimdi kore tarzı ofis kombinleri geliyor.

 Kore iş kadınlarının ne giydiğine.  Şimdi kore tarzı ofis kombinleri

Sağ tarafta yaz ayları için ideal bir kombin var. sol tarafta ise bahar aylarında giyinmek için biraz kendine has bir tarzı olanlar için şık bir Kore ceket kombini var.

 Kore iş kadınlarının ne giydiğine.  Şimdi kore tarzı ofis kombinleri

Kahve ve ekru renkleri dünyanın her yerinde aynı zarafeti anlatıyor.

Korenin elbise modelleri bu yıl biraz daha farklı olacak. etek boyları daha uzun, ve yaka kısımları biraz da çiçek ve gipür süslü olacak.

2020-Kore-Tarzı Elbise kombinleri şifon tütülü elbise modelleri-3.jpg

Şimdi paylaşacağım elbise kombinleri bir gelinlik kadar büyülü olabilir. Kesinlikle herkese yakışacak bu elbiselerden mutlaka edinin. uzun boylu ve zarif gösteren bu elbiseyi kilonuz ne olursa olsun hiç tereddüt etmeden giyinebilirsiniz. Kesinlikle modanın mucizeleri olan elbise kombinleri geliyor.

2020-Kore-Tarzı Elbise kombinleri şifon tütülü elbise modelleri-3.jpg

2020-Kore-Tarzı Elbise kombinleri şifon tütülü elbise modelleri-3.jpg

2020-Kore-Tarzı Elbise kombinleri şifon tütülü elbise modelleri-3.jpg

Harajuku etek modelleri, yırtık kot bombinleri, elbise kombinleri kore modasına dair şık kombin fikirleri konusunda yaptığımız araştırmalar devam edecek.

2020 Kadın Gömlek Kombinleri yazımızı incelemek için başlığa tıklayınız.

Son Yorumlar