Warning: copy(/home/kadinint/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home/kadinint/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
2016 İlkbahar Yaz Trend Renkleri - KADININ TRENDİ
Moda

2016 İlkbahar Yaz Trend Renkleri

2016 ilkbahar yaz trend renkler

2016 İlkbahar Yaz Trend Renkleri

2016-ilkbahar-yaz-trend-renkler2016 İlkbahar ve yazın moda renkleri acaba hangi renkler olacak, bu yaz hangi renkleri daha çok kullanmalıyım, her şeyden önemlisi bana hangi renk yakışır diyenler,2016 İlkbahar Yaz Trend Renkleri adlı yazımızı mutlaka okuyun!

Her mevsimin tadı başkadır fakat ilkbahar ve yaz bambaşka! Sonbahar ve kış aylarında genellikle evlerimize kapandığımız için ilkbahar ve yaz ayları tatil, düğün gibi şen şakrak planlar içinde buluruz kendimizi. Biliyoruz ki biz kadınlar bir yere gideceksek ya da herhangi bir etkinliğe katılacaksak ilk aklımıza gelen şey alışveriş yapmaktır. Bu yaz hangi renkler moda, şu bluzun altına ne giysem, gözlerime yakışan renkler hangisi, derken bu renk meselesi bizim için içinden çıkılmaz bir hal alabilir.

2016 İlkbahar Yaz Trend Renklerini Merak Ediyor musunuz? Aslında 2016’nın moda renkleri size yakışan renkler! Size yakışan renkleri bulmak için ten renginiz, saç renginiz ve göz renginiz en önemli üç belirleyici özelliğinizdir. Geriye bir de vücut ölçüleriniz kalıyor. Mesela; eğer ten renginiz net ve açık ise size her renk yakışır. Canlı renkler, pastel renkler, pudra renkler keskin renkler derken her rengi giyinin, size yakışır! Fakat esmer olanlar mat renklerden kaçınmalı, mesela koyu gri, füme gibi… Esmer kadın ya da esmer erkeğe en çok yakışan renkler kırmızı, yeşil gibi canlı ve dikkat çeken renkler olmuştur. Hele de soluk benizli iseniz, gri, füme, haki, kahverengi giyinmekten kaçının.

Bir de vücudu tanıyarak renk seçimi yapmak önemli. Kalın bacaklı bir kadının beyaz pantolon giyinmesi, bacaklarını daha kalın gösterecektir. Bunun yerine koyu renkler tercih edilir ise hele de pantolonda uzunlamasına ince çizgiler varsa bacaklar en az bir beden daha ince görünecektir.

2016 ilkbahar yaz trend renkleri

Gel gelelim 2016 ilkbahar yaz trend renklerine; modacıların söylediklerine göre bu bahar pudra renkler ve canlı renkler ahenk içinde olacak. Bir arada olacağını düşünmeyeceğiniz renkler  bu sene herkesi şaşırtacak. Toz pembeler ve koyu sarılar krem rengine eşlik edecek. Bu senenin en moda rengi yine kırmızı Volümlü kollar, Pembe ve tonları özellikle 2016 model çiçekler hiçbir sezona benzemeyen form ve canlılıkta karşımızda olacaklar. Bu bahar, klasik giyinen beyaz yakalılar da siyah ve beyaz tutkusundan vazgeçemeyecek. Ama ofiste siyah ve beyazın hakim olduğu kıyafetlerin aralarına tatlı pudra renkler serpiştirilebilir.  Yine el emeği göz nuru kroşeler, tığlar, nakışlar, delikli kumaşlar 2016 ilkbahar-yaz sezonunda bin bir emek koleksiyonlarda yerini aldı. Sanırım, bu koleksiyonlardan sizin dolaplarınıza da esintiler gelecek.

2016’nın moda renkleri Yumuşak başlı renkler, zarif danteller, minimal fırfırlar ve romantik tutumu ile 2016 İlkbahar-yaz modasında kadının naif hali modayı yönlendirmiş.

Bu senenin İlkbahar-yaz modası için işte örnek fotoğraflar

2016-ilkbahar-yaz-renkleri

2016-ilkbahar-yaz-renkleri-2

ilkbahar-yaz-modasi-2016 -3

2016-ilkbahar-yaz-renk modası

2016 Yazında hangi renkler moda?,

Comment

  1. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. özellikle en alttaki çiçekli elbise çok güzel
    .

Son Yorumlar