Warning: copy(/home/kadinint/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home/kadinint/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
2017 Abiye Elbise Modelleri, tesettür abiye modelleri, Vintage abiye modelleri, abiye saç modelleri abiye modası ile ilgili harika bilgiler bu sayfada.
Moda

2018 Abiye Elbise Modelleri

Avangart Giyinmeyi Sevenler İçin 2017 Avangart Abiye Elbise Modelleri 2

2018 Abiye Elbise Modelleri

2018 Abiye elbise modelleri geçen sene olduğu gibi yine çok şık. Düğünlerde ya da sizin için önemli olan davetlerde eğer Abiye elbise giyecekseniz bizi takip etmeye devam edin. 2017 Abiye Elbise Modelleri adlı yazımızda bu senenin giyim tarzlarına ve vücut şekillerine göre uygun abiyeleri sizlerle paylaşacağız.göre Moda tutkunları, tarz giyinmeyi seven kadınlar için trend olan abiye elbise modellerini sizler için hazırladık. yazımızda yayınladığımız abiye modellerini inceleyerek kendinize en çok yakışan, tarzınıza en uygun abiye elbise modellerini buradan keşfedebilirsiniz.

Spor Giyinmeyi Sevenler İçin 2017 Abiye Elbise Modelleri

Abiye giyinip de rahat olmayı sevenler için spor abiye modellerini sizler için hazırladık. İşte 2017 Spor tarz Abiye Modelleri.

Spor Giyinmeyi Sevenler İçin 2017 Abiye Elbise Modelleri

Spor tarzından vaz geçmek istemeyenler için şık ve gösterişli spor abiye kombini. Rahat kullanım sağlayan ayakkabılara dikkat.

2017 Spor abiye modelleri

Gördüğünüz gibi eğer bir düğünde ya da şık bir davette spor tarzınızı koruyarak abiye giyinmek istiyorsanız, seçeceğiniz elbise uzun olmamalı. elbiseleri kombin ederken çanta ve ayakkabılarınız sade ve rahat olmalı. Bu mini elbiseleri dolgu topuklu ya da şık ve sade botlarla giyerseniz harika bir spor tarzı yaratmış olursunuz. Saçlar da sade bir topuz, saçaklı bir spor topuz ya da dümdüz  pırasa gibi olursa spor tarzınızı tamamlamış olursunuz.

 Vintage Abiye Modelleri ve Fikirleri

Vintage tarzı son zamanlarda en çok kullanılan tarzlardan biri oldu. Hatta 2017 yazı bir çok giyim markası Vintage tarzını seçerek nakışlı kot pantolonlardan dantel detaylı elbiselere hatta ayakkabılara bile vitage tarzını yansıttılar. Vintage giyim tarzını beğenmeyen yok. Eğer sizde Vintage giyim tarzınızdan ödün vermek istemiyorsanız. İşte size bir kaç fotoğraf örnekleri ile Vintage Abiye kombinleri.

Vintage tarzı için harika Vintage abiye modelleri ve Vintage Kombin

Vintage tarzı için harika vintage abiye modelleri ve vintage kombinler yaratmak için Giyim Tarzları ve Özgün Olmak adlı yazımızı inceleyiniz.

Bilindiği gibi inciler, dantel güpürler, püsküllü kıyafetler, şık saç bantları, üst üste takılan bilezikler hepsi Vintage giyim tarzını yaratmanın temel koşulları. Tabi rengarenk kumaşlar da vintage giyimin vazgeçilmezlerinden ama mesele abiye giyinmek ise renkleri biraz sadeleştirmek, vintage tarzı abiyeye giyinmek için çok doğru bir karar olacak.

vİNTAGE ABİYE MODELLERİ VİNTAGE KOMBİN

Piyasada vintage abiye bulmak çok kolay. Ama Vintage tarzını bozmamak için saç modellerine ve kullandığınız aksesuarlara dikkat edin.

2017 Abiye Elbise modelleri vintage abiye 2017 Vintage Giyinmeyi Sevenler İçin 2017 Vintage Abiye Elbise Modelleri 4

Böyle şık ve bol güpürlü elbiselere ve narin görünümlü çanta ve ayakkabıları kullandığınızda kombini en doğru şekilde tamamlamış olursunuz.

Avangart Tarz Abiye Elbiseler

Avangart giyim tarzını günlük yaşamınızda kullanabileceğiniz Avangart Abiye elbise modellerini inceleyerek avangart tarzınız için yeni fikirler edinebilirsiniz.

Avangart Giyinmeyi Sevenler İçin 2017 Avangart Abiye Elbise Modelleri 2

Bir abiye elbiseyi avangart yapan özelliği nedir diyorsanız işte cevabı: Keskin hatlar, mesela elbisenin desenleri ya da dekolteleri keskin olur. Elbise yapımında kullanılan malzemeler sıradan olmayan kumaşlar ve ya aksesuarlar olmalı.  Elbisedeki dekolteler  bile daha belirgin ve cesur olmalı. Tabi ki avangart tarzın oranı ve kullanılabilirliği de sizin istediğiniz oranda olmaktadır.

Avangart abiye elbise modelleri

Avangart giyim tarzı abiye elbiseler

Bohem Giyim Tarzı için Abiye Elbise Modelleri

Bohem giyim tarzı, gezgin ruhlu insanların benimsediği bir hayat tarzıdır. Bohem giyim tarzı, giyim kuşanma fazla para harcamak istemeyen fakat bir stilim olsun diyenlerin tarzıdır. Bakalım bohem dünyanıza uygun abiye seçenekleri nasıl olabilir?

Bohemt Giyinmeyi Sevenler İçin 2017 Bohem Abiye Elbise Modelleri

Bohem Giyinmeyi Sevenler İçin 2017 Bohem Abiye Elbise Modelleri sizlere günlük elbise gibi gelebilir. Ama Zaten Bohem giyim tarzının amacı gösterişli olmak ama çok pahalı kıyafetler kullanmamaktır.

Bohemt Giyinmeyi Sevenler İçin 2017 Bohem Abiye Elbise Modelleri

Son Yorumlar